Dubbel glas Den Haag Binckhorst

Dubbel glas? Wij helpen u in Den Haag Binckhorst!

Dubbel glas in Den Haag Binckhorst

112 Glashandel Den Haag Binckhorst werkt uitsluitend met gecertificeerde glaszetters en biedt een 24/7 glasservice in Den Haag Binckhorst. Van het plaatsen van nieuwe ruiten tot en met de afhandeling met uw verzekering, inclusief maximaal 15 jaar garantie.

Ruitbreuk is vaak als onderdeel van uw woonverzekering meeverzekerd. Wij werken samen met alle grote verzekeraars, dus wordt de rekening rechtstreeks met uw verzekering afgehandeld. Ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen voor een zéér scherp tarief.

Voor dubbel glas in Den Haag Binckhorst belt u deze avond 070-7620367! Ook bij calamiteiten staat onze monteur dag en nacht voor u klaar.

Jarenlange ervaring

112 Glashandel is een ISO gecertificeerd glaszettersbedrijf in Den Haag Binckhorst en levert naast enkelglas, dubbelglas en isolatieglas ook veiligheidsglas en andere glassoorten. 112 glashandel is erkend en wij plaatsen glas volgens de NEN norm, ISO gecertificeerd. Dat geeft u 100% zekerheid dat het product goed geplaatst is en bent u verzekerd van maximaal 15 jaar fabrieksgarantie. Problemen zoals breuk, scheuren en lekkages worden hierdoor voorkomen. Ook glasbewerking behoort tot de mogelijkheden, net zoals het monteren van een glasplaat in uw keuken of badkamer.

Onze glaszetters hebben altijd ruim voldoende voorraad in hun servicewagen en kunnen uw glasreparatie vaak meteen uitvoeren. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Niet alleen veiligheidsglas

Maar ook inbraakpreventie en glasherstel in Den Haag Binckhorst:

Wij plaatsen veiligheidsglas, kogelwerendglas en brandwerendglas en de overige inbraakpreventiemiddelen (oa. hang- en sluitwerk) volgens de richtlijnen van fabrikant en politiekeurmerk. Wij werken samen met bekende leveranciers zoals: Abus, Allplast, Axa, Curaglass, Dom, Duopane, Keso, Bks, Iseo, Pilkington, Thermopane, Yale, Wilka, Nemef enz.

Uiteraard zorgen we er voor dat gewenste maatregelen perfect worden uitgevoerd, met garantie, en conform de eisen van Politie en Verzekeringsmaatschappijen. Al sinds 1969 zijn wij u graag van dienst, ook in Den Haag Binckhorst met glas, inbraakpreventie en herstel!

Advies of offerte nodig?

Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten glas die er zijn, qua isolatiewaarde en beveiligingsgraad en waar u het beste voor kunt kiezen om het hoogste rendement uit uw dubbel glas te halen? Als erkend bedrijf kunnen wij U ook van een solide beveiligingsadvies voorzien.

Wij zorgen ervoor dat al deze maatregelen perfect worden uitgevoerd, geheel volgens de aanbevelingen en eisen van de Nederlandse Verzekeringsmaatschappijen. Bel direct: 070-7620367 Dubbel glas in Den Haag Binckhorst? Dag en nacht inzetbaar in Scheveningen, Loosduinen, Ypenburg en natuurlijk komt ook onze glashandel ook in Den Haag Binckhorst.

Herstel van glasschade in Den Haag Binckhorst?

Heeft u renovatieplannen of glasschade? Aarzel niet langer en neem direct contact met ons op via 070-7620367. Bij 112 glashandel Den Haag Binckhorst regelt u een reparatie, advies en/of offerte snel en gemakkelijk!

Vaak binnen 30 minuten ter plaatse! Heeft u glasschade of renovatieplannen in Den Haag Binckhorst en wenst u snel hulp, bel ons. Onze glaszetters werken 24 uur per dag, alle dagen van de week en zijn dus elke dag bij u in de buurt om glasreparaties uit te voeren. Wij leveren gecertificeerde woningbeveiliging conform het Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW.

Directe hulp door 112 glashandel Den Haag Binckhorst
Na uw oproep komen we direct in actie en zijn we meestal binnen 30 minuten bij u ter plaatse. Wilt u nu glasschade melden of glas bestellen? Bel 070-7620367. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Den Haag Binckhorst helpt u renovatie of vervanging van:

  • Dubbelglas
  • Isolatieglas
  • Vensterglas
  • Zonwerend glas
  • Acryl Plexiglas
  • Beveiligingsglas

Goed advies en snel op locatie in Den Haag Binckhorst

Onze glaszetter weet exact welke glassoorten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een gedegen advies bij het maken van de juiste keuze. Ook voor zeer concurrerend geprijsd dubbelglas is glashandel Den Haag Binckhorst uw juiste adres!

Bel deze avond nog met 070-7620367 en we helpen u direct.

Wij helpen u in de gehele 070 regio en omgeving, dus ook in: Scheveningen, Loosduinen, Ypenburg, zo ook in 2516 AP Den Haag Binckhorst.

Glasschade melden of glas bestellen in Den Haag Binckhorst?

Bel deze avond Dubbel glas Den Haag Binckhorst

070-7620367