Werkzaam in héél Nederland

Dag & nacht bereikbaar

112 Glashandel werkt samen met het grootste glasbedrijf van Nederland. Met jarenlange ervaring en goed opgeleide mensen staan zij garant voor goede service en kwaliteit. Aangezien zij distributielocaties hebben in heel Nederland, kunnen zij in noodgevallen vrijwel altijd binnen 60 minuten bij u zijn.

U kunt bij hen terecht voor het plaatsen en/of vervangen van winkelruiten, spiegels, sierglas, veiligheidsglas en isolatieglas.

Niet alleen voor glasschadeherstel, maar gewoon ook heel goed en scherpgeprijsd bij renovaties en nieuwbouw. Bel 085-7600351 en vraag een gratis prijsopgave aan!

Glasschade? Prijs opvragen!

In veel gevallen is het mogelijk om direct nieuw glas te plaatsen. En anders zorgen zij er in ieder geval voor dat zij een veilige noodvoorziening treffen. Om u de zekerheid te bieden die u nodig heeft, bieden zij 15 jaar garantie op glas en montage. Neem gerust contact op en ervaar de goede service en kwaliteit van deze glashandel en haar glaszetters.

Voor vragen, advies en vrijblijvende offertes belt u met 085-7600351. Bij glasschade kunnen zij binnen 30 minuten bij u zijn.

Specialist in de gezochte werkzaamheden

112 Glashandel werkt exclusief samen met aangesloten partner Glaspunt B.V.. Zij zijn specialist in de gezochte werkzaamheden en treden op als leverancier en uitvoerder van deze werkzaamheden. Alle werkzaamheden worden door hen uitgevoerd, 112 Glashandel treedt puur op als intermediair in het bij elkaar brengen van klant en leverancier.

Bij uitvoer van de werkzaamheden is dan ook een overeenkomst van toepassing tussen klant en leverancier en zijn derhalve de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing van de partner.

Glaszetters zijn dag en nacht onderweg
085-7600351