Veilig wonen Amsterdam Buitenveldert

Veilig wonen? Wij helpen u in Amsterdam Buitenveldert!

Veilig wonen in Amsterdam Buitenveldert

112 Glashandel Amsterdam Buitenveldert werkt uitsluitend met gecertificeerde glaszetters en biedt een 24/7 glasservice in Amsterdam Buitenveldert. Van het plaatsen van nieuwe ruiten tot en met de afhandeling met uw verzekering, inclusief maximaal 15 jaar garantie.

Ruitbreuk is vaak als onderdeel van uw woonverzekering meeverzekerd. Wij werken samen met alle grote verzekeraars, dus wordt de rekening rechtstreeks met uw verzekering afgehandeld. Ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen voor een zéér scherp tarief.

Voor veilig wonen in Amsterdam Buitenveldert belt u deze ochtend 020-7601504! Ook bij calamiteiten staat onze monteur dag en nacht voor u klaar.

Jarenlange ervaring

112 Glashandel is een ISO gecertificeerd glaszettersbedrijf in Amsterdam Buitenveldert en levert naast enkelglas, dubbelglas en isolatieglas ook veiligheidsglas en andere glassoorten. 112 glashandel is erkend en wij plaatsen glas volgens de NEN norm, ISO gecertificeerd. Dat geeft u 100% zekerheid dat het product goed geplaatst is en bent u verzekerd van maximaal 15 jaar fabrieksgarantie. Problemen zoals breuk, scheuren en lekkages worden hierdoor voorkomen. Ook glasbewerking behoort tot de mogelijkheden, net zoals het monteren van een glasplaat in uw keuken of badkamer.

Onze glaszetters hebben altijd ruim voldoende voorraad in hun servicewagen en kunnen uw glasreparatie vaak meteen uitvoeren. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Niet alleen veiligheidsglas

Maar ook inbraakpreventie en glasherstel in Amsterdam Buitenveldert:

Wij plaatsen veiligheidsglas, kogelwerendglas en brandwerendglas en de overige inbraakpreventiemiddelen (oa. hang- en sluitwerk) volgens de richtlijnen van fabrikant en politiekeurmerk. Wij werken samen met bekende leveranciers zoals: Abus, Allplast, Axa, Curaglass, Dom, Duopane, Keso, Bks, Iseo, Pilkington, Thermopane, Yale, Wilka, Nemef enz.

Uiteraard zorgen we er voor dat gewenste maatregelen perfect worden uitgevoerd, met garantie, en conform de eisen van Politie en Verzekeringsmaatschappijen. Al sinds 1969 zijn wij u graag van dienst, ook in Amsterdam Buitenveldert met glas, inbraakpreventie en herstel!

Advies of offerte nodig?

Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten glas die er zijn, qua isolatiewaarde en beveiligingsgraad en waar u het beste voor kunt kiezen om het hoogste rendement uit uw dubbel glas te halen? Als erkend bedrijf kunnen wij U ook van een solide beveiligingsadvies voorzien.

Wij zorgen ervoor dat al deze maatregelen perfect worden uitgevoerd, geheel volgens de aanbevelingen en eisen van de Nederlandse Verzekeringsmaatschappijen. Bel direct: 020-7601504 Veilig wonen in Amsterdam Buitenveldert? Dag en nacht inzetbaar in Indische buurt, Watergraafsmeer, de Pijp en natuurlijk komt ook onze glashandel ook in Amsterdam Buitenveldert.

Herstel van glasschade in Amsterdam Buitenveldert?

Heeft u renovatieplannen of glasschade? Aarzel niet langer en neem direct contact met ons op via 020-7601504. Bij 112 glashandel Amsterdam Buitenveldert regelt u een reparatie, advies en/of offerte snel en gemakkelijk!

Vaak binnen 30 minuten ter plaatse! Heeft u glasschade of renovatieplannen in Amsterdam Buitenveldert en wenst u snel hulp, bel ons. Onze glaszetters werken 24 uur per dag, alle dagen van de week en zijn dus elke dag bij u in de buurt om glasreparaties uit te voeren. Wij leveren gecertificeerde woningbeveiliging conform het Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW.

Directe hulp door 112 glashandel Amsterdam Buitenveldert
Na uw oproep komen we direct in actie en zijn we meestal binnen 30 minuten bij u ter plaatse. Wilt u nu glasschade melden of glas bestellen? Bel 020-7601504. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Amsterdam Buitenveldert helpt u renovatie of vervanging van:

  • Dubbelglas
  • Isolatieglas
  • Vensterglas
  • Zonwerend glas
  • Acryl Plexiglas
  • Beveiligingsglas

Goed advies en snel op locatie in Amsterdam Buitenveldert

Onze glaszetter weet exact welke glassoorten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een gedegen advies bij het maken van de juiste keuze. Ook voor zeer concurrerend geprijsd dubbelglas is glashandel Amsterdam Buitenveldert uw juiste adres!

Bel deze ochtend nog met 020-7601504 en we helpen u direct.

Wij helpen u in de gehele 020 regio en omgeving, dus ook in: Indische buurt, Watergraafsmeer, de Pijp, zo ook in 1082 LB Amsterdam Buitenveldert.

Glasschade melden of glas bestellen in Amsterdam Buitenveldert?

Bel deze ochtend Veilig wonen Amsterdam Buitenveldert

020-7601504