Veilig wonen Den Haag Centrum

Veilig wonen? Wij helpen u in Den Haag Centrum!

Veilig wonen in Den Haag Centrum

112 Glashandel Den Haag Centrum werkt uitsluitend met gecertificeerde glaszetters en biedt een 24/7 glasservice in Den Haag Centrum. Van het plaatsen van nieuwe ruiten tot en met de afhandeling met uw verzekering, inclusief maximaal 15 jaar garantie.

Ruitbreuk is vaak als onderdeel van uw woonverzekering meeverzekerd. Wij werken samen met alle grote verzekeraars, dus wordt de rekening rechtstreeks met uw verzekering afgehandeld. Ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen voor een zéér scherp tarief.

Voor veilig wonen in Den Haag Centrum belt u deze nacht 070-7620367! Ook bij calamiteiten staat onze monteur dag en nacht voor u klaar.

Jarenlange ervaring

112 Glashandel is een ISO gecertificeerd glaszettersbedrijf in Den Haag Centrum en levert naast enkelglas, dubbelglas en isolatieglas ook veiligheidsglas en andere glassoorten. 112 glashandel is erkend en wij plaatsen glas volgens de NEN norm, ISO gecertificeerd. Dat geeft u 100% zekerheid dat het product goed geplaatst is en bent u verzekerd van maximaal 15 jaar fabrieksgarantie. Problemen zoals breuk, scheuren en lekkages worden hierdoor voorkomen. Ook glasbewerking behoort tot de mogelijkheden, net zoals het monteren van een glasplaat in uw keuken of badkamer.

Onze glaszetters hebben altijd ruim voldoende voorraad in hun servicewagen en kunnen uw glasreparatie vaak meteen uitvoeren. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Niet alleen veiligheidsglas

Maar ook inbraakpreventie en glasherstel in Den Haag Centrum:

Wij plaatsen veiligheidsglas, kogelwerendglas en brandwerendglas en de overige inbraakpreventiemiddelen (oa. hang- en sluitwerk) volgens de richtlijnen van fabrikant en politiekeurmerk. Wij werken samen met bekende leveranciers zoals: Abus, Allplast, Axa, Curaglass, Dom, Duopane, Keso, Bks, Iseo, Pilkington, Thermopane, Yale, Wilka, Nemef enz.

Uiteraard zorgen we er voor dat gewenste maatregelen perfect worden uitgevoerd, met garantie, en conform de eisen van Politie en Verzekeringsmaatschappijen. Al sinds 1969 zijn wij u graag van dienst, ook in Den Haag Centrum met glas, inbraakpreventie en herstel!

Advies of offerte nodig?

Offerte en/of advies nodig over de verschillende soorten glas die er zijn, qua isolatiewaarde en beveiligingsgraad en waar u het beste voor kunt kiezen om het hoogste rendement uit uw dubbel glas te halen? Als erkend bedrijf kunnen wij U ook van een solide beveiligingsadvies voorzien.

Wij zorgen ervoor dat al deze maatregelen perfect worden uitgevoerd, geheel volgens de aanbevelingen en eisen van de Nederlandse Verzekeringsmaatschappijen. Bel direct: 070-7620367 Veilig wonen in Den Haag Centrum? Dag en nacht inzetbaar in Kijkduin, Loosduinen, Ypenburg en natuurlijk komt ook onze glashandel ook in Den Haag Centrum.

Herstel van glasschade in Den Haag Centrum?

Heeft u renovatieplannen of glasschade? Aarzel niet langer en neem direct contact met ons op via 070-7620367. Bij 112 glashandel Den Haag Centrum regelt u een reparatie, advies en/of offerte snel en gemakkelijk!

Vaak binnen 30 minuten ter plaatse! Heeft u glasschade of renovatieplannen in Den Haag Centrum en wenst u snel hulp, bel ons. Onze glaszetters werken 24 uur per dag, alle dagen van de week en zijn dus elke dag bij u in de buurt om glasreparaties uit te voeren. Wij leveren gecertificeerde woningbeveiliging conform het Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW.

Directe hulp door 112 glashandel Den Haag Centrum
Na uw oproep komen we direct in actie en zijn we meestal binnen 30 minuten bij u ter plaatse. Wilt u nu glasschade melden of glas bestellen? Bel 070-7620367. Dag en nacht bereikbaar.

Glashandel Den Haag Centrum helpt u renovatie of vervanging van:

  • Dubbelglas
  • Isolatieglas
  • Vensterglas
  • Zonwerend glas
  • Acryl Plexiglas
  • Beveiligingsglas

Goed advies en snel op locatie in Den Haag Centrum

Onze glaszetter weet exact welke glassoorten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u een gedegen advies bij het maken van de juiste keuze. Ook voor zeer concurrerend geprijsd dubbelglas is glashandel Den Haag Centrum uw juiste adres!

Bel deze nacht nog met 070-7620367 en we helpen u direct.

Wij helpen u in de gehele 070 regio en omgeving, dus ook in: Kijkduin, Loosduinen, Ypenburg, zo ook in 2513 AA Den Haag Centrum.

Glasschade melden of glas bestellen in Den Haag Centrum?

Bel deze nacht Veilig wonen Den Haag Centrum

070-7620367